tiistai 20. elokuuta 2019

Huumori palasi huumekauppaan

Nimittäin! Jos joku myy darknet marketissa kannabista Speden lärvillä, ei se jää Punaiselta Kolmiolta huomaamatta.


Maaliskuussa 2017 kerroin nimimerkistä Paloheinä, joka myi Silkkitiellä kukkaa muun muassa Jari Aarnion ja Juha Sipilän naamoilla. Se oli virkistävää, sillä huumoria näkee huumekaupassa ihan liian harvoin.

Nyt sitä on taas tarjolla. Nimimerkki KymppiSäkki myy Sipulimarketissa New York City Diesel -lajiketta 15 euron grammahintaan, ja mainoskasvona on itse Spede!


KymppiSäkki on lanseerannut varsinaisen Spede-kampanjan. Myynnissä on muun muassa Härski Hartikaisen tarjouspaketti kukkaa ja möyhyä.


Mestari on ollut haudassa kohta kaksi vuosikymmentä, mutta Speden Spelien perintö elää. Uusin speli on KymppiSäkiltä ostettava arpa. Palkintona on 20 grammaa A-laatua.


Löytyy KymppiSäkiltä muitakin hauskoja myyntiartikkeleita, mutta tässä ovat omat suosikkini. Yleensä kannabista myydään Sipulimarketissa ja muissa darknet marketeissa kukinnon kuvilla, joten KymppiSäkki kyllä erottuu joukosta, ja se on tarkoituskin.

Mielikuvituksen käyttö markkinoinnissa on aina suotavaa, jopa huumekaupassa. Ehkä joskus vielä koittaa päivä, jolloin piriä myydään Uunon naamalla.

P.S. Jos käytät Sipulimarketia, varo huijauslinkkejä. Oikea linkki löytyy muun muassa Torilaudan etusivulta. Sipulimarketin ylläpidon haastattelun löydät täältä.

4 kommenttia:

  1. Voisitko joskus kirjoittaa Kapteenin ladyboy-armadasta? Sitkeiden huhujen mukaan Kapteeni on investoinut Silkkitiellä tienatut rahat laadukkaisiin pippelitytyihin.

    VastaaPoista
  2. Itse olen pyrkinyt jättämään asiallisia ja elämänmyönteisiä palautteita _kaikista_ postimyynti- ja F2F-kaupoista. Se on tuntunut hyvältä. Toki myyjät ovat saaneet työstään taloudellisen korvauksen, mutta epäilen silti, että oma elämäni kannabista käyttävänä asiakkaan on ollut huolettomampaa.

    Nyt varmaan pidän pidemmän tauon tai lopetan lähes kokonaan. Olisi hauska nähdä joku tuttu myyjä joskus laillisesssa Coffee Shopissa töissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikea asenne palautteiden suhteen. Toki jos kritiikkiin on syytä, niin silloin sitä pitää antaa, mutta sekin on hyvä tehdä asiallisesti.

      Poista