keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Sinä huumeiden käyttäjä, vastaathan kyselyyn

Jokavuotinen Global Drug Survey etsii jälleen huumeiden käyttäjiä vastaajiksi. Olet sitten viihde-, ongelma- tai lääkekäyttäjä, sinun vastauksillasi on merkitystä.


Tämänvuotinen verkkokysely on julkaistu 19 eri kielellä, myös suomeksi. Siihen on vastannut jo 64 000 huumeiden käyttäjää eri puolilta maailmaa. Aikaa vastata on vuoden 2019 loppuun saakka.

Global Drug Survey hyödyntää kyselyillä saatua tietoa yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Se pyrkii tiedon avulla edistämään haittoja vähentävää huumepolitiikkaa ja lisäämään ymmärrystä huumeiden käyttöä sekä käyttäjiä kohtaan.

Kysely tehdään nimettömänä ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Alla lyhyt esittelyvideo tämän vuoden kyselyn painopisteistä.


Vastaamalla kyselyyn olet mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa huumeiden käyttäjille. Vastaaminen vie 15–45 minuuttia riippuen käyttöhistoriastasi ja siitä, miten tarkasti haluat asioistasi kertoa. Pääset vastaamaan tästä.

Global Drug Surveyn suomalaiset yhteistyötahot ovat Humaania päihdepolitiikkaa ry, Päihdelääketieteen yhdistys ry, A-klinikkasäätiö ja Positiiviset ry - Hiv Finland.

Punainen Kolmio nostaa yhteistyötahoille hattua. On todella hienoa, että suomalaiset voivat osallistua maailman suurimpaan huumekyselyyn omalla äidinkielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti