torstai 31. elokuuta 2017

Trump-ekstaasi on hyvä diili

Rakkautta, halailua ja lämmön tunnetta ei ole totuttu yhdistämään Donald Trumpiin. Ei ainakaan ennen kesää 2017.

Saksan poliisi takavarikoi elokuun 19. päivä noin viisi tuhatta ekstaasipilleriä, jotka esittävät Donald Trumpia. Pillerit löytyivät henkilöautosta, jossa oli 51-vuotias mies ja tämän 17-vuotias poika. Molemmat pidätettiin.


Pillereihin on muotoiltu Yhdysvaltain presidentin kasvokuva. Väriltään ne ovat oransseja, kuten Trumpkin. Niiden kääntöpuolella lukee Trumpin nimi ja ”NL”, joka viittaa siihen, että ne on valmistettu Hollannissa.

Trump-essoista on tehty havaintoja Euroopassa jo ennen takavarikkoa. Heinäkuun 16. päivä Daily Star kertoi, että niitä kaupattiin Ison-Britannian kaduilla. Lehden mukaan niitä myytiin myös Tor-verkossa Trumpin presidenttikampanjan slogania mukailevalla mainoslauseella ”Trump makes partying great again”.

Sitä ennen heinäkuun 6. päivä EcstasyData-sivusto testasi Trump-pillerin, joka oli peräisin Itävallasta. Testin mukaan se sisälsi peräti 256 milligrammaa MDMA:ta, eli se totisesti antoi rahoille vastinetta. Varhaisin löytämäni ylöskirjattu havainto on kesäkuun 15. päivältä. Tuolloin PillReports-sivusto raportoi Trump-pilleristä, joka oli peräisin Hollannista ja jonka vaikutusta kuvailtiin erittäin vahvaksi.

Yhdysvaltain Presidentin naaman päätyminen ekstaasinappiin ei ole ennenkuulumatonta, sillä Barack Obama sai aikanaan saman kunnian.


Obama-essot tosin eivät sisältäneet MDMA:ta. EcstasyData-sivusto testasi elokuussa 2009 kolme eriväristä Obamaa, ja ne kaikki sisälsivät bentsyylipiperatsiinia (BZP), kofeiinia ja 1-3-trifluorometyylifenyylipiperatsiinia (TFMPP). Tuohon aikaan oli vielä valitettavan yleistä, että essot sisälsivät kaikkea muuta kuin MDMA:ta. Tapahtuu sitä toki edelleen, mutta viime vuosien aikana ekstaasinapit ovat alkaneet sisältää yhä useammin pelkkää MDMA:ta ja yhä suurempia määriä. Yli 200 milligrammaa ei ole enää edes poikkeuksellisen paljon.

Ekstaasipillereiden tekemiseen tarvitaan muotti. Jos pillerin on tarkoitus esittää oikeaa ihmistä, on muotin oltava hyvin pikkutarkka, eikä sen valmistaminen ole helppoa. Paljon helpompaa on ikuistaa henkilö LSD-lappuihin, sillä niihin voi painaa mitä kuvia tahansa.

Barack Obaman kasvot ovat päätyneet myös LSD-lappuihin.


Muista poliitikoista LSD-lappuihin on ikuistettu muun muassa Bernie Sanders, joka vuonna 2016 kilpaili Hillary Clintonin kanssa demokraattien presidenttiehdokkuudesta.


Myös Donald Trumpista on valmistettu LSD-lappuja. Mutta ennen kuin menen niihin, täytyy mainita eräs niihin liittyvä erikoinen juttu.

Instagramissa on tili nimeltä Deadheads for Donald Trump. Deadhead tarkoittaa vuonna 1965 perustetun Grateful Dead -bändin fania. Instagram-tilillä on Grateful Deadiin liittyvää kuvamateriaalia, johon on photoshopattu Trump mukaan. Maaliskuussa 2016 tilillä julkaistiin Trumpista kaksi kuvaa, jotka näyttävät siltä kuin ne olisivat LSD-arkkeja. Toisen yhteydessä vieläpä lukee "Trump blotter art".Minun on hyvin vaikea uskoa, että kyse olisi oikeista LSD-arkeista. Tilillä kaikki muutkin kuvat ovat (yhtä lukuunottamatta) feikkejä, joten mikseivät myös nämä olisi. Lisäksi molemmissa arkeissa on käytetty samaa kasvokuvaa ja samaa logoa. Kyllä happotaiteilijoilla on yleensä enemmän mielikuvitusta.

Itse asiassa koko Instagram-tili on hämmentävä viritelmä, sillä Grateful Dead edustaa psykedeliaa, hippeyttä ja huumeita. Se on siis Trumpin täydellinen vastakohta.

Fake news, sanon minä.

Mutta on olemassa myös ihan oikeita Trumpia esittäviä LSD-lappuja. Ne tosin eivät ole ulkonäöltään yhtä mairittelevia, kuin yllä olevat kuvat.


Trump on tunnetusti jyrkän huumevastainen. Ehkä jonkun mielestä on ollut hyväkin vitsi painaa Trumpin kuva LSD-lappuihin, vieläpä noin rumasti piirrettynä.

En ymmärrä tätäkään viritelmää. Meinaan saada pahan tripin pelkästä Trumpin naaman näkemisestä.


3 kommenttia:

  1. Ehkä noi Trump-laput onkin hyvä idea silleen integroinnin kannalta? Pimeyden ja valon yhtäläinen hyväksyminen, globaali anteeksianto ja silleen.

    VastaaPoista
  2. onko miten hyviä ja mistähän mahtaisi saada tähän hätää nimimerkki karhunhaliinkaikkitervettulleita

    VastaaPoista
  3. Apua! Eikö tämä ole Aarno Malinin blogi? Mietin vaan että onko tietoa sipulikanavasta?? Tänään näytti siltä että possut olisi kaataneet sen? Onko tietoa YP:stä jäikö kiinni, tai aikooko/onko jo tehnyt uuden vastaavanlaisen sivun? Anteeksi jos laitan asiaan liittymättömän kommentin mutta haluan infoa ja ylilaudan apinat ei vastaa mitään

    VastaaPoista